לחיות בתל אביב-יפו: סדנה להורים וילדים בבית ליבלינג שתתקיים ב-3.12.25

בית ליבלינג - מרכז העיר הלבנה יקיים סדנה ייחודית להורים וילדים (לגילי 8-6) תחת הכותרת "לחיות בתל אביב-יפו". האירוע עתיד להתקיים ביום רביעי, ה-3 בדצמבר 2025, בין השעות 16:00 ל-17:00.
הסדנה מזמינה את המשתתפים להתבונן מחדש בגינה העירונית ובטבע הקיים בתל אביב-יפו. דרך פעולות שונות כמו רישום ותנועה, יתרגלו ההורים והילדים התבוננות וצפייה בצמחים, בבעלי חיים ובעצים החולקים עמם את המרחב. בנוסף, המשתתפים יחשבו וידמיינו עתיד עירוני המשלב בחיים קיימות, קהילה וטבע.
את הפעילות תנחה רוני רביב מצוות "בית הספר של העיר". הסדנה מתקיימת במסגרת התערוכה "חי, צומח, עיר: 100 שנים לתכנית גדס לעיר הגנים של תל אביב". בית הספר של העיר בבית ליבלינג מציע במסגרת תערוכה זו סדנאות העוסקות בעיר ובחיים בה דרך חוויה חושית הכוללת התבוננות, האזנה, שהייה ודמיון.
לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים ניתן לבקר בקישור הבא: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.