הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שדרוג רחוב המלך ג'ורג' בתל אביב נמשך: שביל אופניים חדש, נטיעת עצים והרחבת גן מאיר במקטע שבין מסריק לדיזינגוף

מערכת האתר
צילום:צילום: גיא יחיאלי, הדמיות: טוטם הדמיות
צילום:צילום: גיא יחיאלי, הדמיות: טוטם הדמיות

רחוב המלך ג'ורג' בתל אביב עובר בתקופה האחרונה שדרוג משמעותי. לאחר שחודש המקטע הדרומי של הרחוב, בין רחוב רש"י לרחוב אלנבי, במסגרתו הורחבו מדרכות וניטעו עצים, העבודות מתרחבות כעת לקצה השני של הרחוב - מכיכר מסריק ועד רחוב דיזינגוף.

במסגרת העבודות המתוכננות במקטע זה, ייסלל שביל אופניים חדש שיחבר בין כיכר מסריק לשוק הכרמל. כמו כן, ינטעו עשרות עצים חדשים ויוצב ריהוט רחוב עירוני לרווחת הציבור.

בהמשך הפרויקט, צפויים להתקדם השדרוגים גם למקטע שבין שדרות בן ציון לרחוב רש"י, מהלך שיכלול את הרחבת גן מאיר. מטרת העבודות היא להפוך את הרחוב למרחב שכונתי, נעים ותוסס.



צילומים:צילום: גיא יחיאלי, הדמיות: טוטם הדמיות


להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה