פרופ' מיכל פלדמן מאוניברסיטת תל אביב זכתה בפרס עיריית תל אביב-יפו למדעים מדויקים ע"ש ד"ר חיים ויצמן לשנת 2025
חברי ועדת השופטים של פרס עיריית תל אביב-יפו למדעים מדויקים ע"ש ד"ר חיים ויצמן החליטו להעניק את הפרס לשנת 2025 לפרופ' מיכל פלדמן מבית הספר למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב.
הפרס מוענק לפרופ' פלדמן על תרומותיה פורצות הדרך בתחום תורת המשחקים האלגוריתמית, ובפרט על הנחת היסודות התאורטיים לתורת החוזים האלגוריתמית. מחקריה העמיקו את ההבנה של אינטראקציות אסטרטגיות בסביבות חישוביות, חשפו מבנים ותובנות חדשים, ופתרו בעיות פתוחות ארוכות שנים.
פרופ' פלדמן היא חוקרת מובילה ברמה הבין-לאומית, המכהנת גם כנשיאת ה-ACM SIGecom. היא נבחרה לאקדמיה הצעירה הישראלית והגלובלית, וזכתה בפרסים רבים על עבודתה, ביניהם פרס ברונו ופרס אמצע הקריירה של ה-ACM SIGecom. כמו כן, פרופ' פלדמן קיבלה לאחרונה תואר "עמיתת כבוד" של ה-ACM וזכתה שלוש פעמים ברציפות במענק מטעם ה-ERC על מחקריה.
עיריית תל-אביב-יפו מעניקה את הפרס ע"ש ד"ר חיים ויצמן, נשיא ההסתדרות הציונית העולמית והנשיא הראשון של מדינת ישראל, משנת 1943, לציון 70 שנה להולדתו. הפרס נועד לעודד ולהמריץ את החוקרים במדעים המדויקים, היושבים במדינת ישראל ופועלים בה.
פרופ' פלדמן מסרה בתגובה לזכייה: "אני שמחה ונרגשת על ההכרה בפועלי ומחקרי. אני רואה חשיבות גדולה בהשקעה ונתינת במה לתחומי המדעים ובמדעי המחשב התיאורטיים בפרט. זהו כבוד גדול עבורי".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.