הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סיעת הגמלאים בתל אביב תומכת במאבק העירייה על יחידות הדיור בפרויקט "מוסך דן" ומציעה לייעדן לדיור מוגן לקשישים

מערכת אתר
דף הפייסבוק סיעת הגמלאים והאזרחים הוותיקים, ת״א-יפו
דף הפייסבוק סיעת הגמלאים והאזרחים הוותיקים, ת״א-יפו

סיעת הגמלאים והאזרחים הוותיקים בתל אביב-יפו הביעה את תמיכתה במאבקה של עיריית תל אביב לקבלת 20 יחידות דיור בפרויקט בניה ענק בשכונת רמת החייל.

על פי הדיווח, ועדות התכנון בעירייה, בהובלת מהנדס העיר אודי כרמלי, הקצו במסגרת פרויקט "מוסך דן" 20 יחידות דיור לטובת הציבור. עם זאת, גורמים מסוימים מתנגדים להקצאה זו ופתחו בהליכים משפטיים נגד העירייה בנושא.

בסיעת הגמלאים קוראים לתמוך במאבק העירייה וממליצים למקבלי ההחלטות להקצות את הבניין הציבורי בפרויקט לטובת דיור מוגן עבור קשישי העיר החלשים, מתוך עמדה כי גם להם מגיע להתגורר באזור יוקרתי.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה