הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הערב (רביעי 31.12) הסופר אשכול נבו יגיע למרכז קהילתי בית דני בתל אביב

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי בית דני
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי בית דני

מרכז קהילתי בית דני בתל אביב-יפו מזמין את הציבור הרחב למפגש תרבותי מיוחד עם הסופר המוערך אשכול נבו.

אשכול נבו נחשב לאחד הסופרים המצליחים והמוערכים במאה ה-21. ספריו תורגמו ל-14 שפות וזכו בפרסים יוקרתיים בארץ ובעולם. ב"ניו יורק טיימס" האמריקאי תיארו את כתיבתו כ"מהפנטת", והעיתון האיטלקי "קוריירה דה לה סרה" קבע כי הוא אחד הסופרים הבולטים בדורנו.

בישראל זכה נבו בפרס האמן הנבחר של הקרן למצוינות בתרבות, פרס ספר הזהב, פרס ספר הפלטינה ופרס ריימונד ואלייה. בין ספריו הרבים שהפכו לרבי מכר ניתן למנות את "צימר בגבעתיים", "ארבעה בתים וגעגוע", "משאלה אחת ימינה", "נוילנד", "המקווה האחרון בסיביר" ו"לב רעב".

במסגרת המפגש, ישוחח נבו עם הקהל על ספריו, ישתף בסודות מחדר הכתיבה וידון במצב התרבות והספרות בישראל בתקופה שלאחר המלחמה.

האירוע יתקיים ביום רביעי, ה-31 בדצמבר, בשעה 19:00 בערב. עלות הכניסה הינה 5 ש"ח בלבד.

להרשמה לאירוע ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן להרשמה



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה