הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קורס ערבית מדוברת למתחילים ייפתח בבית הבאר ביפו בחמישי 29.01.26

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הבאר بيت البئر
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הבאר بيت البئر

בית הבאר בתל אביב-יפו, בשיתוף עם ארגון "מדרסה", פותח קורס פרקטי וחווייתי ללימוד ערבית מדוברת עכשווית. הקורס מיועד למתחילים ואינו דורש ידע קודם, כאשר הדגש הוא על דיבור בערבית כבר מהשיעור הראשון.

הלימודים יתקיימו בבית הבאר, ברחוב סלמה 6. המפגשים ייערכו בימי חמישי בין השעות 19:00 ל-20:30, החל מ-29.01.26. הקורס כולל 16 מפגשים בסך הכל, המורכבים מ-12 מפגשי לימוד והקניית השפה ו-4 מפגשי תרגול ייעודיים.

תכנית הלימודים שמה דגש על תקשורת בערבית מדוברת יומיומית, תוך היכרות עם התרבות והחיים באזור ובמזרח התיכון. המטרה העיקרית של הלימוד היא לקדם שוויון וחיים משותפים. המשתתפים יפתחו בהדרגה יכולות שיחה, אוצר מילים והבנת הנשמע.

את הקורס תעביר לינא עראם, סטודנטית לקרימינולוגיה ומורה לערבית מדוברת, הדוברת ערבית, עברית, אנגלית והינדי. הגישה בשיעורים מתוארת כסבלנית ומותאמת אישית לכל תלמיד.

משתתפי הקורס יקבלו חוברת קורס דיגיטלית (PDF), גישה לאפליקציית "מדרסה" לתרגול שפותחה בשיתוף הטכניון, מילון ערבית מדוברת-עברית, הצטרפות לקבוצת תרגול סגורה בווטסאפ עם המורה, וגישה לשיעורים בספוטיפיי. יש לציין כי הלימוד דורש התמדה ותרגול בבית בהיקף של כשעה עד שעה וחצי בשבוע.

עלות הקורס המלא היא 950 ש"ח.

לפרטים נוספים והרשמה:
לחצו כאן



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה