אחינועם ניני תופיע בהיכל התרבות תל אביב במופע צהריים מיוחד בשישי 6.2 עם שירים מהאלבום החדש והלהיטים הגדולים

הזמרת אחינועם ניני תגיע להופעה מיוחדת בהיכל התרבות תל אביב על שם צ'רלס ברונפמן. ניני תופיע יחד עם המוזיקאים גיל דור, רוסלן סירוטה, עומרי אברמוב ודניאל דור.
המופע ישלב בין ישן לחדש, ויכלול את השירים הגדולים והמוכרים לצד שירים חדשים מהאלבום הבינלאומי החדש 'THE GIVER'.
ההופעה תתקיים ביום שישי, ה-06.02.2026, במתכונת של מופע צהריים באולם צוקר.
לתשומת לב הקהל, חניון התרבות סגור בימים א'-ה' ומוצ"ש בין השעות 20:00 – 21:00, ובימי ו' בין השעות 12:00 – 13:00. מידע על חניונים חלופיים ניתן למצוא בקישור הבא: מידע על חניונים. כמו כן, ניתן להירשם לרשימת התפוצה של ההיכל לקבלת עדכונים והטבות בקישור: הרשמה לרשימת התפוצה.
לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים באתר: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.