בלעדי לדיגיתל: מופע המערכונים הזוגי של שי אביבי ומיכל ליבדינסקי מגיע למרכז עמיעד

מועדון ההטבות "דיגיתל" מבית עיריית תל אביב-יפו מציע לחבריו אירוע תרבות ייחודי במרכז עמיעד: מופע המערכונים המצליח של שי אביבי ומיכל ליבדינסקי.
המופע מציג סצנות זוגיות מהחיים ומעלה נושאים שרבים יוכלו להזדהות איתם, ביניהם הנסיעות המלחיצות לחופשות, הצורך במרחב אישי (''ספייס''), ניהול חשבונות ("התפנקסויות") בתוך הקשר הזוגי, והתמודדות עם תנודות במצבי הרוח המשותפים.
נושאים נוספים שיעלו על הבמה כוללים שאלות על אינטימיות ומשך הזמן המוקדש לאהבה, וכן האתגרים סביב ימי הולדת לבני הזוג. כחלק מהאירוע הבלעדי למחזיקי הכרטיס, יוצע לקהל לפני תחילת המופע משקה – בירה או סנגריה חמה.
לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים ניתן ללחוץ על הקישור הבא: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.