חגיגות פורים 2026 ביפו: ספארי חיות בפארק דוידוף וקריאת מגילה קהילתית ב-2 וב-3 במרץ

מרכז קהילתי בית רק"ע בעיר תל אביב-יפו מזמין את התושבים לחגוג את חג הפורים עם מגוון אירועים המיועדים לכל המשפחה. הפעילויות יכללו מוזיקה, ריקודים, משחקים והרבה תחפושות באווירה חגיגית.
ספארי פורים בפארק דוידוף
האירוע המרכזי ייערך ביום שלישי, ה-3 במרץ 2026, בין השעות 12:00 ל-15:30 בפארק דוידוף. במקום תתקיים חגיגה צבעונית וגדולה שתכלול דוכני יריד ומזון, מתחם המותאם לקטנטנים, מתקנים מתנפחים, דיג'יי, ובמה פעילה עם הופעות חיות. בנוסף, ישתתפו באירוע דמויות שטח, תיערך תחרות לבחירת "התחפושת המקורית" ויתקיימו הפעלות רבות נוספות.
קריאת מגילה חגיגית בערב החג
ביום שני, ה-2 במרץ 2026, תתקיים בשעה 18:00 קריאה חגיגית של מגילת אסתר. המשתתפים יוכלו להתחבר לסיפור המגילה, המביא עימו ערכים של אומץ, אמונה ונס גדול. הכניסה לאירוע זה הינה חופשית, אך היא מותנית בהרשמה מראש.
לפרטים נוספים ולהרשמה:




להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.