הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פסק זמן של מדע: מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט מציע סדרת הרצאות מקוונות ללא תשלום (החל מ-10.3.26)

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מוזיאון הטבע ע״ש שטיינהרדט, אונ' תל אביב
צילום מתוך דף הפייסבוק מוזיאון הטבע ע״ש שטיינהרדט, אונ' תל אביב

מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט באוניברסיטת תל אביב מציע לציבור הרחב סדרת הרצאות מקוונות ללא תשלום, במטרה להעניק תוכן מדעי מרתק ופסק זמן מהשגרה.

במסגרת סדרת ההרצאות, יתקיימו המפגשים הבאים, המועברים על ידי מומחי האוניברסיטה:

  • סודותיהם של עצי ארץ ישראל – ההרצאה תועבר על ידי פרופ' דפנה לנגוט ותתקיים ביום שלישי, 10.3.26, בשעה 18:00.
  • מי חבר של מי, מי מדביק את מי, מי מזדווג עם מי? תובנות מחיות בר – ההרצאה תועבר על ידי פרופ' עמיעל אילני ותתקיים ביום חמישי, 12.3.26, בשעה 19:00.
  • נלחמים על הטבע: ממוצבים צבאיים למעונות עטלפים – ההרצאה תועבר על ידי פרופ' ערן לוין ותתקיים ביום ראשון, 15.3.26, בשעה 19:00.

ההשתתפות בכלל ההרצאות אינה כרוכה בתשלום. לפרטים נוספים ולהרשמה מראש להרצאות המקוונות, ניתן ללחוץ כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה