מרכז בועז לאזרחים ותיקים בתל אביב יזם עבר למתכונת פעילות תחת השם "שאגת הארי", מתוך מטרה לתת מענה למציאות הביטחונית המאתגרת אשר מגבילה קיום של מפגשים פיזיים. במסגרת המהלך, חברי הקהילה ממשיכים לקחת חלק פעיל בפעילויות חברתיות גם מרחוק.
הפעילות שמפעיל המרכז מתקיימת כולה במתכונת מקוונת באמצעות פלטפורמת ה"זום". המפגשים הווירטואליים נועדו לאפשר לאזרחים הוותיקים לשמור על קשר חברתי, לשמר את שגרת חייהם ולתחזק את תחושת הקהילתיות ולמנוע בדידות גם בתקופות מורכבות.
במהלך המפגשים המקוונים, המשתתפים נהנים משיח משותף, מפעילויות תוכן מגוונות (דוגמת בחירת תמונות להזדהות) וממפגש אנושי על אף המרחק הפיזי. במרכז מציינים בסיפוק כי גם בימים מאתגרים אלו, הקהילה ממשיכה לפעול יחד, להתחבר ולחזק אחת את השנייה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה













אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.