מבצע ׳שאגת הארי׳: עיריית תל אביב-יפו תפעיל מרכזי שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים ביום רביעי ה-18.3.26

מינהל החינוך בעיריית תל אביב-יפו הודיע על הפעלת מרכזי שמרטפיות לילדיהם של עובדים חיוניים, שיפעלו ביום רביעי, 18 במרץ 2026, על רקע מבצע ׳שאגת הארי׳.
השירות מיועד אך ורק לילדיהם של עובדות ועובדים חיוניים בתחומי הביטחון, ההצלה והרפואה, משרתי הקבע והמילואים, אלמנות צה״ל ועובדות ועובדי עירייה חיוניים. המרכזים מיועדים עבור ילדים וילדות בגילי 3 עד 7, מגני הילדים (טרום-טרום חובה, טרום חובה וחובה) ועד כיתה ב׳ בלבד, שהנם תושבות ותושבי העיר תל אביב-יפו.
שעות הפעילות של המרכזים יהיו בין 08:00 ל-13:30, והם יפעלו במוקדים הבאים:
- מרכז העיר - אשכול בן יהודה, רחוב בן יהודה 193
- שכונות דרומיות בעיר - אשכול המערכה, רחוב המערכה 25
- שכונות צפוניות בעיר - אשכול ברטנוב, רחוב ברטנוב 7
- שכונות צפוניות בעיר - אשכול צ'רטוק, רחוב צ'רטוק 6
בעירייה מדגישים כי ההגעה למרכזים מותנית באופן מוחלט בקבלת אישור הרשמה במייל. לאחר מילוי ושליחת הטופס ובדיקתו, יישלח האישור לכתובת הדוא"ל. רק קבלת אישור זה מהווה הבטחת מקום במרכז. ההרשמה פתוחה היום (שלישי) עד השעה 16:00 לכל המאוחר, או עד גמר המקומות המוגבלים שיועדו עבור כל מיקום.
להרשמה למרכזי השמרטפיות לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.