אתגר יצירה חדש לילדי תל אביב-יפו: ציירו את העיר וזכו בכרטיסים להצגה 'פינוקיו' בהבימה

מועדון "דיגיתל" של עיריית תל אביב-יפו השיק אתגר יצירה חדש עבור ילדי העיר. במסגרת המיזם, הילדים והילדות מוזמנים לצייר את העיר תל אביב-יפו כפי שהם מדמיינים ואוהבים אותה.
הנושאים לציור יכולים לכלול מקומות אהובים ברחבי העיר, כגון חוף הים, שבילי האופניים, מבנים ורחובות שונים. הציור שייבחר כזוכה באתגר יזכה את האמן או האמנית הצעירים בזוג כרטיסים להצגה 'פינוקיו', המועלית בתיאטרון הלאומי הבימה.
מדיגיתל נמסר כי משפחות מוזמנות לשתף את יצירות הילדים בתגובות לפוסט בעמוד הפייסבוק של המועדון, ואף קיימת אפשרות שהציורים יפורסמו בעמוד עצמו. כמו כן, בכוונת המועדון לפרסם אתגר ציור חדש מדי מספר ימים, במטרה להציג את תל אביב-יפו דרך עיניהם של ילדי העיר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.