הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אסף זמיר מסכם שבוע מתוח בתל אביב-יפו: ביקור בחמ"ל העירוני, סיורים בזירות הנפילה ורגעים אישיים בחג הפסח

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק אסף זמיר-Asaf Zamir
צילום מתוך דף הפייסבוק אסף זמיר-Asaf Zamir

אסף זמיר שיתף ברשתות החברתיות את רשמיו מהשבוע החולף בתל אביב-יפו, שבו שולבו אירועי חג הפסח יחד עם שגרת המלחמה המתוחה. בפוסט שפרסם, סיפק זמיר הצצה לאירועים ולחוויות השונות שמילאו את סדר יומו במסגרת התקופה המורכבת.

לצד תמונות מהשטח ומחיק המשפחה, שיתף זמיר כי בדרכו לארוחת ליל הסדר עצר יחד עם משפחתו לביקור בחמ"ל העירוני. כמו כן, מהפירוט שמסר עולה כי נכח לאורך השבוע במספר זירות נפילה שונות ברחבי העיר, בהן נערכו הערכות מצב מיוחדות ומשותפות יחד עם כוחות הביטחון, הפיקוד הקדמי וצוותי החירום של העירייה.

השבוע העמוס כלל, לצד אירועי הביטחון אותם כינה "טיולים תחת טילים", גם חוויות יומיומיות, רגעים משפחתיים ומפגשים מרגשים עם תושבים. זמיר התייחס לעייפות הרבה שמביאה עמה המציאות הנוכחית, סיפר על השתתפות בערב מרפא לנפש וחוויות מארוחת החג המסורתית, וכן חלק מילים מעודדות שסיפקו "מילים נגד טילים", תוך שמירה על הומור ורוח אופטימית בצל התקופה המאתגרת שעוברת על תושבי העיר.


סרטון:






להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה