אוניברסיטת תל אביב: סדרת מפגשי כתיבה יוצרת "מרחבי הכתיבה" עם הסופר אשכול נבו תחל ב-19 באפריל
הדקנאט להצלחת הסטודנטים והסטודנטיות באוניברסיטת תל אביב הודיע על פתיחתה של סדרה נוספת של מפגשי כתיבה יוצרת תחת השם "מרחבי הכתיבה", שתלווה את סמסטר ב'.
מדובר במפגשי כתיבה יוצרת שאינה קשורה לחומר הלימודים האקדמי. המפגשים מציעים מרחב לכתיבה חופשית, אישית וסקרנית, ומעניקים למשתתפים רגע לעצור, לנשום ולהיפגש עם עצמם ועם אחרים דרך מילים.
בסמסטר הקרוב ימשיך ללוות את המפגשים הסופר אשכול נבו, אשר ינחה אותם בקולו הייחודי, ברגישות ובקרבה אנושית. ההנחיה מיועדת לעודד כתיבה ללא הפעלת שיפוט וללא צורך להפוך לסופרים מקצועיים. לא נדרש כל ניסיון קודם בכתיבה על מנת להשתתף.
המפגש הראשון בסדרה יתקיים ביום ראשון, ה-19 באפריל, בשעה 18:00, וייערך באופן מקוון באמצעות תוכנת זום. ההשתתפות במפגשים פתוחה בפני קהילת הקמפוס והיא ללא עלות, אך נדרשת הרשמה מראש.
לפרטים נוספים ולהרשמה למפגש, ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן להרשמה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.