בעקבות פרסום מתווה הבגרויות המעודכן: ועד ההורים בתל אביב-יפו מציע לצאת להפגנה בשיתוף מועצת התלמידים

ועד ההורים המרכזי בתל אביב-יפו, בשיתוף עם צוות העל-יסודי הארצי, פועלים מזה תקופה במטרה להביא לשיפור מתווה בחינות הבגרות בצל מלחמת "שאגת הארי". במסגרת המאמצים, אשר החלו כבר בשבוע השני למלחמה, רתם הוועד למאבק את ראש עיריית תל אביב-יפו, את מנהל החינוך בעיר ואת מועצת התלמידים.
על פי הודעת הוועד, לאחרונה פורסם מתווה בגרויות מעודכן, שלדבריהם רחוק מהדרישות המקוריות, אך משפר במעט את המתווה שפורסם בעיצומה של המלחמה. השיפור מתבטא בהמרת בחינה חיצונית אחת לבחינה פנימית. עם זאת, בוועד מציינים כי שינוי זה אינו משפיע באופן שווה על כלל שכבות הגיל ועל בתי הספר השונים.
שיפור נוסף שנרשם במסגרת המתווה החדש הוא שינוי תמהיל הציון לבגרות ליחס של 60/40, כאשר הציון הגבוה מביניהם הוא הקובע. כלל זה חל גם על מבחני הבגרות במתמטיקה. כמו כן, ניתנה הבטחה כי במקרה שבו הממוצע השנתי יהיה נמוך מהממוצע הרב-שנתי, יינתן לתלמידים פקטור.
בוועד ההורים מבהירים כי המאבק טרם הסתיים. בהתייעצות עם צוות העל-יסודי בהנהגה הארצית, הוחלט להמשיך ולפעול במטרה לגרום לכך ששיפורים נוספים יוכנסו למתווה. במסגרת זו, נציגי הוועד שוחחו עם מועצת התלמידים והציעו להוציא לפועל הפגנה משותפת, וכעת הם ממתינים לעמדת המועצה בנושא.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.