בעקבות הביקוש: קורס בוקר ללימוד ערבית מדוברת למתחילים ייפתח בבית הבאר תל אביב-יפו ב-05.05.26

בעקבות ביקוש גובר, מרכז "בית הבאר" בתל אביב-יפו, בשיתוף עם ארגון "מדרסה", מודיע על פתיחת קורס בוקר חדש ללימוד ערבית מדוברת המיועד למתחילים. הקורס ייפתח ביום שלישי, ה-5 במאי 2026.
המפגשים יתקיימו בבית הבאר, הממוקם ברחוב סלמה 6 בעיר. הקורס יכלול 12 מפגשים שבועיים של למידה והקניית השפה, אשר ייערכו מדי יום שלישי בין השעות 09:00 ל-10:30. עלות ההשתתפות בקורס המלא עומדת על 700 שקלים.
מדובר בקורס פרקטי וחווייתי שאינו דורש ידע קודם בשפה, שבו המשתתפים יחלו לדבר בערבית החל מהשיעור הראשון. הקורס שם דגש על תקשורת בערבית מדוברת יומיומית, במקביל להיכרות עם התרבות והחיים באזורנו, כשהמטרה העיקרית היא קידום שוויון וחיים משותפים. יש לציין כי לימוד השפה מתבסס גם על תרגול עצמאי, והמשתתפים יקבלו שיעורי בית הדורשים השקעה של כשעה עד שעה וחצי בשבוע מעבר לשעות המפגש בכיתה.
נרשמי הקורס יזכו לכלים ועזרים שונים, בהם: חוברת קורס דיגיטלית (PDF), גישה לאפליקציית התרגול של "מדרסה" שפותחה בשיתוף הטכניון, מילון ערבית מדוברת-עברית, קבוצת תרגול סגורה בווטסאפ עם המורה, גישה לשיעורים בספוטיפיי והצטרפות לקהילת הלומדים הארצית של הארגון.
ארגון "מדרסה" הינו ארגון טכנולוגי וחברתי הפועל לקידום תקשורת בין-אישית טובה יותר באמצעות הנגשת השפה הערבית. הקורס יועבר על ידי לינא עראם, סטודנטית לקרימינולוגיה ומורה לערבית הדוברת ארבע שפות (ערבית, עברית, אנגלית והינדי), המביאה לשיעורים גישה מקצועית ויצירתית תוך התאמה אישית לכל תלמיד שיטה.
להרשמה ולפרטים נוספים, ניתן להיכנס לקישור הבא: הרשמה לקורס ערבית מדוברת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.