שעה של שלווה ביפו: מפגש צלילים מרפאים עם חיים אסא יתקיים בבית הבאר ב-29/04/2026

מרכז התרבות "בית הבאר" ביפו יארח בפעם השלישית את חיים אסא למפגש של צלילים מרפאים, המציע שעה של שלווה והרפיה.
במהלך הסשן, המשתתפים ייחשפו לעולם של מוזיקה טיפולית הכוללת שימוש בקערות טיבטיות, פאנטם וכלים נוספים המפיקים צלילים עשירים ומרגיעים. המפגש נועד לאפשר כניסה למרחב של שקט פנימי, יצירת חיבור עמוק לתדרים המאפשרים ריפוי, וכן פיתוח תודעה נוכחת.
הפעילות מתאימה לקהל הרחב ואינה מצריכה ניסיון קודם. מהמארגנים נמסר כי על מנת להבטיח חוויה נעימה ונוחה, המשתתפים מתבקשים להצטייד מראש במזרן יוגה או מצע רך לשכיבה, שמיכה נוחה להתכסות בה ובקבוק מים להתרעננות.
האירוע יתקיים ביום רביעי, 29 באפריל 2026, בין השעות 19:00 ל-20:00, במרכז "בית הבאר" הממוקם ברחוב סלמה 6, תל אביב-יפו.
עלות ההשתתפות במפגש הינה 30 שקלים. לפרטים נוספים והרשמה ניתן להיכנס לקישור כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.