הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

התיאטרון הקאמרי יוצא לדרך עם הפקה חדשה: הקריאה הראשונה לראווה של הקומדיה "האשליה"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק התיאטרון הקאמרי The Cameri Theatre
צילום מתוך דף הפייסבוק התיאטרון הקאמרי The Cameri Theatre

בתיאטרון הקאמרי בתל אביב התקיימה לאחרונה הקריאה הראשונה של המחזה "האשליה" - קומדיה שבורת לב מקורית. מדובר בהפקה חדשה של קבוצת הצעירים של התיאטרון, הפועלת תחת השם "הקאמרי דור חדש 2.0".

המחזה נכתב על ידי קרן חובב ומעין אבן, כאשר חובב גם אמונה על מלאכת הבימוי של ההצגה. בניצוחם פועל צוות אמנותי הכולל את מרינה שרויקו על עיצוב התפאורה, רועי עקאב על עיצוב התלבושות, ניר כנען על המוזיקה ושי דרור על התאורה. אלון גצוביץ משמש כעוזר במאית של ההפקה.

קבוצת השחקנים המשתתפים במחזה מציגה שורה של כישרונות צעירים מטעם התיאטרון, וביניהם הנמנים על הקאסט: נאיה בינשטוק, אנה בנימין, ענבל בר-לב, אלינור וייל, וורקו מקונן, נדב עדר, אורי פרלמן ועמית שושני.


סרטון:




להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה