הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עשרה מפגשים של חקירה ויצירה: חוג טבע חדש לילדים ייפתח במרכז הקהילתי בת ציון בתל אביב החל מה-26 באפריל 2026

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי בת ציון
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי בת ציון

מרכז קהילתי בת ציון בתל אביב-יפו יוצא בסבב חדש של "חוג טבע", המיועד לילדים המעוניינים לחוות, לחקור ולהכיר את הטבע בשכונה. במסגרת הפעילות, הילדים זוכים לאפשרות לגעת, לקטוף ולשחק בסביבה החופשית של המרחב הפתוח.

החוג מורכב מ-10 מפגשים שיתקיימו מדי יום ראשון, החל מה-26 באפריל 2026. הפעילויות ייערכו בגינה הקהילתית הממוקמת בסמוך למרכז בת ציון. החלוקה לשעות מתבצעת על פי קבוצות גיל: ילדי טרום חובה וחובה ישתתפו בפעילות בשעה 16:30, ואילו תלמידי כיתות א' ו-ב' יוכלו לבחור בין השעות 15:30 או 17:30.

דמי ההרשמה לסדרת המפגשים המלאה עומדים על 870 שקלים. כמו כן, ישנה אפשרות להשתתף במפגש ניסיון אחד בעלות של 30 שקלים לילד.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה