הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ב-6 במאי בתל אביב: הקרנה נדירה של הסרט "הראיון האחרון עם דודו גבע" לצד פתיחת תערוכה חדשה בת"א תרבות המחוגה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק ת"א תרבות המחוגה
צילום מתוך דף הפייסבוק ת"א תרבות המחוגה

מרכז "ת"א תרבות המחוגה" יקיים ביום רביעי, ה-6 במאי 2026, הקרנה מיוחדת של סרט התעודה "הראיון האחרון עם דודו גבע". הסרט, בבימויו של שאול בצר, הוקרן בעבר פעם אחת בלבד, וכעת הוא חוזר למסך 21 שנה לאחר מותו של המאייר והסאטיריקן המוערך.

היוצר דודו גבע השאיר אחריו מורשת תרבותית עשירה הכוללת טורים, מדורים, עשרות ספרים וכן פעילות ענפה בזירת הקומיקס האלטרנטיבית. הוא זכור במיוחד בזכות דמות הברווז המיתולוגית, אשר נולדה בסוף שנות ה-70 וקיבלה את צורתה הסופית החל משנת 1984 בעיתון "חדשות". הדמות, שהחלה כריבוע קטן שעסק במכוון בכל עניין שאינו נוגע לענייני השעה, הפכה עם השנים למעין אלטר אגו אמנותי דרכו ביטא גבע את מחשבותיו.

לצד הקרנת הסרט תיפתח גם תערוכה חדשה של האמנית מאיה בצר, אשר תציג עבודות המורכבות מהדפסי ריזו חדשים. האירוע ייערך ביום רביעי, ה-6 במאי, כאשר פתיחת הדלתות תחל בשעה 19:30 וההקרנה תתחיל בשעה 20:00. רכישת כרטיסים ומידע נוסף זמינים דרך העמוד המקוון של ת"א תרבות המחוגה.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה