תקיפה קשה בדרום תל אביב - מצורף סרטון: ילדה בת 12 הותקפה באלימות ונשדדה על ידי בנות של נתינים זרים, התקיפה ככל הנראה על רקע אחיה של המותקפת אשר גם הוא הותקף "והעז" להתלונן כנגד התוקפים במשטרה ; משפחתה מתכננת לעזוב את השכונה

אירוע אלימות חריג התרחש לאחרונה בדרום תל אביב, במסגרתו ילדה בת 12 הותקפה באכזריות על ידי קציצות של נתינות זרות מאריתריאה. על פי טענות שעלו מהשטח, התקיפה אירעה כפעולת תגמול, לאחר שאחיה של הילדה התלונן מוקדם יותר על חבורת מבקשי מקלט שתקפה אותו.
במהלך התקיפה הקשה, הקטינה ספגה מכות נמרצות. על פי הדיווחים, התוקפות הטיחו בה קורקינט, גרמו לשבירת שיניה ולחבלות רבות בכל חלקי גופה, ובנוסף שדדו ממנה את מכשיר האייפון שלה.
משיחות עם שכניה של משפחת הנערה המותקפת מצטיירת תמונה מדאיגה בנוגע לביטחון האישי באזור. לטענת השכנים, המשטרה המליצה למשפחה לעזוב את השכונה מאחר והיא מתקשה לספק להם הגנה מלאה. בעקבות האירועים וההמלצה, המשפחה מתכננת לעזוב את ביתה, ואף לסגור את העסק המשפחתי כדי להימלט מרמת האלימות הגבוהה.
התושבים באזור מלינים כי אירועי אלימות דומים מצד קבוצות נתינים זרים הפכו למציאות יומיומית, במיוחד בסביבת בתי הספר בדרום העיר.
דוברות המשטרה:
שוטרי תחנת שר"ת ותחנת תל אביב דרום שבמרחב איילון עיכבו לחקירה הערב 2 חשודות קטינות בחשד למעורבות באירוע אלימות חמור שאירע בדרום תל אביב כלפי קטינה תושבת האזור, וזאת בהמשך למעצר קטינה חשודה נוספת קודם לכן.
בהמשך לחקירה המתנהלת במשטרה, בעקבות דיווח על אירוע אלימות שאירע במהלך חודש פברואר בדרום העיר תל אביב, במהלכו נחבלה קטינה באורח קל, עפ"י גורמי רפואה, ונזקקה לטיפול רפואי, עיכבו שוטרי תחנת שר"ת ושוטרי תחנת תל אביב דרום במרחב איילון 2 חשודות קטינות(14) בגין חשד למעורבות באירוע האלים.
פעילות זו מתווספת לחקירת קטינה נוספת(15), אשר שוחררה בתנאים מגבילים, ולפעולות חקירה שבוצעו וממשיכות להתבצע מאז היוודע למשטרה על המקרה.
משטרת ישראל רואה בחומרה כל גילוי של אלימות, בפרט כאשר מדובר בקטינים, ותמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות, כפי שפעלה באירוע זה, במטרה לצמצם את תופעת האלימות בקרב בני נוער.
סרטון:

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.