הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מתיחת פנים ירוקה בתל אביב: הושלמה פריסת מרבדי הדשא בחורשת איילון בגני יהושע, פינות פיקניק יוצבו בקרוב

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק גני יהושע
צילום מתוך דף הפייסבוק גני יהושע

העבודות לשדרוג חורשת איילון בגני יהושע שבתל אביב נמצאות בשלבי סיום. במסגרת העבודות, החורשה עוברת מתיחת פנים הכוללת הוספת שטחים ירוקים נרחבים.

עד כה, הפרויקט כלל נטיעה של עצים חדשים והקמה של מערכות השקיה. השבוע התבצע שלב נוסף ומשמעותי במסגרתו הושלמה פריסתם של מרבדי דשא חדשים ברחבי החורשה.

מהנהלת גני יהושע נמסר כי מיד לאחר קליטת הדשא באדמה, יוצבו במקום ספסלים ושולחנות פיקניק. המהלך נועד להפוך את חורשת איילון למרחב פנאי המותאם לשהייה, מנוחה ובילוי בחיק הטבע עבור ציבור המבקרים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה