הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הערב (4 במאי): ערב פיצות במסעדת פסטלה בתל אביב

מערכת האתר
צילום:הטבעונית J17
צילום:הטבעונית J17

מסעדת "פסטלה" שברחוב ירמיהו בתל אביב תקיים הערב (שני, 4 במאי) ערב פיצות. האירוע, שיתקיים בין השעות 20:00 ל-22:00, יציע שילוב של פיצות קלאסיות לצד טעמים מהצומח שלא מוצעים בתפריט הרגיל של המקום.


בתפריט לערב זה יוצעו בין היתר אפשרויות כגון תירס חם עם צ'ילי וליים, כרוב שרוף, "הפיצה הירוקה", פיצה לבנה, וכן פיצת פפרוני מהצומח. על פי הפרסום, יוצעו תוספות רבות לבחירה, בהן ירקות קלויים ופסטו, פטריות ושום קונפי, זיתים ועגבניות מיובשות, תירס מתוק ובצל סגול, פלפלים קלויים וזוקיני, וארטישוק עם רוקט.


האירוע מצוין גם כ"שעת שמחה". מספר המקומות לאירוע מוגבל, ומצוין כי יש להזמין מקום מראש.


האירוע יתקיים במסעדת פסטלה, ברחוב ירמיהו 22, תל אביב. לפרטים נוספים והזמנת מקומות ניתן ליצור קשר בטלפון 054-4084004 או באמצעות קישור הזמנת המקום.



צילומים:הטבעונית J17

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה