חזרה גנרלית פתוחה בחינם להצגת הילדים "טינטן" במרכז תרבות אניס בתל אביב-יפו (7.5)

מרכז תרבות אניס בתל אביב-יפו יקיים חזרה גנרלית פתוחה של ההצגה המוזיקלית החדשה מבית תיאטרון אורנה פורת, ״טינטן״. ההצגה מיועדת לילדים בגילי 4 עד 8 וכוללת את שירי הילדים המוכרים של מרים ילן שטקליס.
עלילת ההצגה עוקבת אחר דני, ילד שאוהב לדמיין, לשחק ולהמציא, אך מתקשה למצוא את מקומו בין ילדי השכונה. רגע מפתיע משנה את המצב כאשר נחלץ לעזרתו חבר חדש, קסום ושובב העונה לשם טינטן.
האירוע יתקיים ביום חמישי, 7 במאי, בשעה 16:30. הכניסה לחזרה הגנרלית מוצעת בחינם, אך מותנית בהרשמה מראש. יצוין כי מספר המקומות מוגבל מאוד, והמארגנים מבקשים מהנרשמים לשריין מקום רק אם בכוונתם להגיע.
להרשמה ולפרטים נוספים: לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.