ב-23 במאי בסינמטק תל אביב: הקרנת הסרט 'לרכב אל החיים' ומפגש עם ד"ר עינב רוזנבליט על תפיסות בודהיסטיות להתמודדות עם אובדן
במסגרת תוכנית החודש של "סינמה נירוונה", תתקיים בסינמטק תל אביב הקרנה של הסרט "לרכב אל החיים", לצד מפגש עם ד"ר עינב רוזנבליט. האירוע ייערך ביום שבת, 23 במאי, בשעה 17:00.
עלילת הסרט מתמקדת במתיאס וחברו פיליפ, היוצאים לשחזר מסע חוצה אירופה באופניים. דרך העמקים והגאיות של מסלול הרכיבה ושל הנפש, מנסה מתיאס להתמודד עם אובדן בנו. התסריט נכתב על ידי הבמאי וכוכב הסרט על בסיס סיפורו האישי. לפני הקרנת הסרט, תציג ד"ר רוזנבליט את עיקרי התפיסה הבודהיסטית המסייעים לעיבוד אובדן, לקבלה רדיקלית של המציאות ולשחרור.
לפרטים נוספים על האירוע: לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.