הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מרכז קהילתי בית דני פותח שיעורי יוגה חדשים: שיעורי היכרות ללא עלות יתקיימו ב-5.6 וב-15.6

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי בית דני
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי בית דני

מרכז קהילתי בית דני יוצא לדרך עם שיעורי יוגה חדשים. לרגל הפתיחה, המרכז מציע שיעורי היכרות ללא עלות, כאשר פתיחת הקבוצות לפעילות שוטפת מותנית במינימום משתתפים.

Vinyasa דינאמית עם שחף עוז
ביום שישי, ה-5.6, בשעה 09:30 יתקיים תרגול זורם, אקטיבי ומלא תנועה, תוך חיבור לנשימה, לגוף ולקצב הפנימי. האווירה בשיעור תהיה בדגש על תנועתיות זורמת, אך עדיין מאתגרת ותכלול מאמץ גופני. התרגול מתאים למבקשים לשפר גמישות ותנועה, למחפשים אימון פחות נוקשה, לאוהבי החיבור בין נשימה לתנועה, וכן למתחילים שיכולים להשתלב בו יחסית טוב.

Power Vinyasa עם אורית לברן קהת
ביום שני, ה-15.6, בשעה 19:00 יתקיים שיעור בהנחיית מורה ליוגה ופילאטיס מזרן. בשיעורי הפאוור ויניאסה תתקיים עבודה דינאמית על כוח, גמישות, איזון, יציבה ונשימה. דרך רצפים משתנים יתבצע תרגול לאתגור טווחי התנועה, קיום איזונים על הידיים וחיזוק של כל הגוף. שיעור זה מתאים למחפשים להרגיש את האתגר בתרגול, לאלו המחפשים תרגול אנרגטי, זורם ומשחקי, לחובבי אימוני משקל גוף ולמעוניינים להתחזק, לשפר גמישות ולהרחיב את יכולות התנועה של הגוף.

ההשתתפות בשיעורי ההיכרות מותנית ברישום מראש בלבד.
להרשמה לשיעורים לחצו כאן.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה