שחקן העבר של מועדון הכדורגל בני יהודה תל אביב, עמנואל (עימון) טסה, הלך לעולמו בגיל 87.
טסה, שכונה בפי אוהדי המועדון וחבריו "המסתנן", היה מחלוצי הקבוצה בשנות ה-60 ואחד השחקנים המזוהים עם המועדון באותה תקופה. הוא נמנה עם סגל הקבוצה בתחילת העשור תחת המאמן עמנואל שפר, והיה חלק מהדור שביסס את המועדון. במהלך שנותיו בבני יהודה, טסה היה שותף לעלייה לליגה הראשונה וכן לזכייה בגביע בשנת 1969.
במועדון ציינו כי טסה היה אהוב על חבריו לקבוצה ועל אנשי השכונה, והמשיך לשאת את צבעי המועדון גם שנים רבות לאחר שפרש ממשחק פעיל. זיכרונותיו וסיפוריו מאותם ימים נשמרו כחלק מההיסטוריה והמורשת של בני יהודה.
מטעם מועדון הכדורגל בני יהודה נמסר כי המועדון מרכין את ראשו עם היוודע דבר מותו, ומשתתף בצער המשפחה ובצער כל אוהביו.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.