הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סדנת "נייר כשדה פעולה": שיתוף פעולה בין ת"א תרבות המחוגה למוזיאון הרצליה החל מה-13.7

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק ת"א תרבות המחוגה
צילום מתוך דף הפייסבוק ת"א תרבות המחוגה

ת"א תרבות המחוגה הכריזה על שיתוף פעולה ראשון עם מוזיאון הרצליה לאמנות עכשווית. שיתוף הפעולה בא לידי ביטוי בסדנה בשם "נייר כשדה פעולה", המאורגנת במשותף עם אגף החינוך של המוזיאון.

הסדנה כוללת סדרה של שלושה מפגשים, אשר בוחנת תהליכי פירוק והרכבה באמצעות מלאכות נייר. המשתתפים יעסקו בשלוש דרכי עבודה שונות עם אותו חומר גלם: נייר. התחומים שיילמדו כוללים קולאז' צילומי, הדפס ריזוגרף וכריכה רכה.

שניים מתוך שלושת המפגשים יתקיימו במוזיאון בהרצליה, ומפגש אחד ייערך במבנה ת"א תרבות המחוגה. סדרת המפגשים פעילה בימי שני, החל מ-13 ביולי (13.7), בין השעות 18:45 ל-21:45. פרטים נוספים והרשמה באמצעות אתר מוזיאון הרצליה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה