עיריית תל אביב-יפו משיקה את מיזם "ותיקים על הבר", מיזם חברתי-קהילתי המיועד לתושבי העיר בני 60 ומעלה, המשלב תרבות, קהילה ופנאי בברים ובבתי עסק מקומיים. המיזם נועד לחזק את תחושת השייכות, להרחיב מעגלים חברתיים ולצמצם בדידות באמצעות מפגשים ייחודיים. במקביל לתרומתו לאזרחים הוותיקים, המיזם תומך בעסקים המקומיים באמצעות יצירת תנועה של קהל למקומות הבילוי.
על פי העירייה, ההיענות של משתתפים במפגשים שכבר נערכו מעידה על הצלחת המסגרת ועל הצורך בערבים המשלבים הרצאות, תרבות ופנאי. המיזם מהווה חלק ממדיניות העירייה לקידום הזדקנות מיטבית וחיזוק מקומם של האזרחים הוותיקים בלב החיים העירוניים.
במהלך החודשים יוני ויולי 2026 יתקיימו ארבעה אירועים מיוחדים ברחבי העיר. כל מפגש ישלב הרצאה עם חוויה חברתית, כאשר כל משתתף ומשתתפת יקבלו משקה ראשון במתנה. ההשתתפות באירועים מותנית בהרשמה מראש דרך אתר העירייה.
לוח האירועים הקרובים:
- 23 ביוני 2026: אירוע לכבוד המונדיאל בבר "מולי בלומס", ברחוב מנדלי מוכר ספרים 2. האירוע כולל הרצאה על כוחה הפוליטי והכלכלי של פיפ"א והקרנת משחק מונדיאל.
- 29 ביוני 2026: אירוע לכבוד חודש הגאווה ושבוע הבריאות בבר "קאלאס", בדרך מנחם בגין 37. נושא הערב הוא מיניות, אהבה ואינטימיות בגיל השלישי, ולאחריו תתקיים מסיבת ריקודים.
- 5 ביולי 2026: ערב בנושא חושים בבר היין "נעימה", בדרך ההגנה 50, עם הרצאה על עולם הארומתרפיה והשפעת חוש הריח על איכות החיים.
- 12 ביולי 2026: ערב בנושא קשרים ואינטימיות בבר היין השכונתי "פולי", ברחוב רוטשילד 60, עם הרצאה מעשית על ניהול קונפליקטים ותקשורת מקרבת.
מידע על מפגשים נוספים יתפרסם בהמשך באתר עיריית תל אביב-יפו ובפלטפורמות העירוניות.
לפרטים נוספים, התעדכנות והרשמה למפגשים ניתן להיכנס לקישור הבא: אתר עיריית תל אביב-יפו.

קרדיט תמונה: צילום באדיבות עיריית תל אביב-יפו
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.