הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מינהל החינוך בתל אביב-יפו פתח את אירועי הקיץ: אלפי תלמידים ישתתפו בתוכניות הכנה לחטיבות הביניים ולתיכונים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק חינוך בתל אביב-יפו
צילום מתוך דף הפייסבוק חינוך בתל אביב-יפו

מינהל החינוך של עיריית תל אביב-יפו פתח את אירועי ותוכניות הקיץ לתלמידי העיר. בתי הספר והגנים של החופש הגדול החלו את פעילותם עבור ילדים ובני נוער במסגרות השונות.

במסגרת תוכניות הקיץ, פתחו השבוע כ-3,000 תלמידים ותלמידות העולים לכיתה ז' את תוכנית "סאמר סקול 2026". מדובר בתוכנית מעברים עירונית, המאפשרת לתלמידים להכיר את בית הספר החדש, את צוותי ההוראה ואת חבריהם לספסל הלימודים, במטרה להכין אותם למעבר לחטיבת הביניים.

בנוסף, כ-700 תלמידים ותלמידות העולים לכיתה ט' צפויים לצאת מחר (שישי) ל"קאמפ תל אביב 2026". התוכנית כוללת מחנה קיץ בן עשרה ימים המתקיים ללא מסכים. המחנה משלב פעילויות אתגר, סדנאות, ספורט, ימי מים ויציאות לשטח, כדי לחזק את תחושת השייכות לקראת הכניסה לתיכון.

המערך העירוני מופעל על ידי מאות אנשי חינוך ומדריכים בעשרות מסגרות ברחבי העיר, והוא ערוך לפעילות שתסתיים עם פתיחת שנת הלימודים ב-1 בספטמבר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה