הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שבוע קולנוע צ'כי 2026 יתקיים בסינמטק תל אביב בין 27 ביולי ל-3 באוגוסט, עם שלושה סרטים ורטרוספקטיבה לפרנטישק ולאצ'יל

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק סינמטק תל אביב
צילום מתוך דף הפייסבוק סינמטק תל אביב

שבוע הקולנוע הצ'כי 2026 יתקיים בסינמטק תל אביב בין 27 ביולי ל-3 באוגוסט. במסגרת השבוע יוצגו שלושה סרטים חדשים ומוערכים מצ'כיה, לצד רטרוספקטיבה המוקדשת לבמאי המשפיע פרנטישק ולאצ'יל.

הסרט "פרנץ", מאת אגניישקה הולנד, יוצרת "אירופה אירופה", עוסק בסיפור חייו וביצירתו של הסופר פרנץ קפקא.

הסרט "הבלתי מנוצחים" מביא את סיפורם של שלושה אנשים, שחייהם מצטלבים בנקודות מפנה מכריעות, בסיפור על נחישות, כוח רצון והזדמנויות שניות.

"ים של תקווה" הוא קומדיה רומנטית על רקע נופיה של פראג ההיסטורית. במרכז הסרט בונה כינורות מזדקן, היוצא להגשים את חלומותיו לפני שיהיה מאוחר מדי.

מתי ואיפה: 27 ביולי עד 3 באוגוסט 2026, סינמטק תל אביב.

לפרטים על כל הסרטים ולרכישת כרטיסים: אתר סינמטק תל אביב.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה