הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

SUMMER JAZZ בפארק התחנה בתל אביב-יפו: הופעות של אנסמבל קווינטה ו-DJ SET ב-29 באוגוסט

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק פארק התחנה תל אביב-יפו
צילום מתוך דף הפייסבוק פארק התחנה תל אביב-יפו

אירוע SUMMER JAZZ השישי יתקיים ביום שבת, 29 באוגוסט, בין השעות 18:30 ל-23:00 בפארק התחנה בתל אביב-יפו. הכניסה לאירוע חופשית.

במסגרת האירוע יתקיימו בשעות 19:00 ו-21:00 הופעות של אנסמבל קווינטה בהובלת חן לוי, עם קטיה טובול בפסנתר, אברי בורוכוב בקונטרבס ויונתן רוזן בתופים.

האנסמבל יבצע עיבודי ג'אז לקלאסיקות ישראליות מוכרות, משיריה של שושנה דמארי ועד לשיריה של קורין אלאל, בשילוב גרוב ואלתורים.

לפני ההופעות ואחריהן יתקיים DJ SET של ישי בלגה, שיכלול מוזיקת ג'אז, סול, פאנק והיפ הופ על גבי תקליטים. האירוע ייערך באווירת שקיעה, עם מוזיקה חיה ומשהו לשתות. מומלץ להגיע מוקדם.

מתי: שבת, 29 באוגוסט, בשעות 18:30–23:00.

איפה: פארק התחנה, תל אביב-יפו.

מחיר: הכניסה חופשית.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה