מפגשים מוסיקליים להורים ופעוטות מתחילים בהנחיית קרן אלנתן יתקיימו במרכז הקהילה אריק איינשטיין בתל אביב, החל מה-7 לספטמבר ועד ה-28 לספטמבר 2023. קרן אלנתן, זמרת, מנגנת בגיטרה וקלידים, מורה למוזיקה בגני ילדים בתל אביב ומוסמכת בשיטת גורדון, מנחה פעילויות וסדנאות מוזיקה ותנועה להורים ופעוטות מלידה ועד גיל 5.
המפגשים מאפשרים התנסות ועבודה עם יצירות מוזיקליות בסגנונות שונים, הכרות עם כלי נגינה ואביזרים משתנים, ומטרתם לחשוף את הפעוטות לכמה שיותר סגנונות ומקצבים, להעצים את הילדים באמצעות למידת החיקוי בנגינה ובתנועה, לעודד ולחזק את ההקשבה הפעילה, לפתח ולחזק את הקואורדינציה באמצעות הכלים, האביזרים והתנועה, להעשיר את עולמם הרגשי והקוגניטיבי של הילדים, לפתח את השמיעה המוזיקלית של הילדים, ולחזק ולבסס את הקשר הרגשי וההנאה המשותפת בין ההורה לתינוק או לפעוט בעזרת מוזיקה, קול ותנועה.
המפגשים יתקיימו בכל יום חמישי, בשעות הבאות: 10:30 - שנה וחצי עד 3, 11:15 - זחילה עד שנה וחצי, 12:00 - לידה עד זחילה (לא כולל). מחיר הכניסה למפגש הוא 40 ש"ח.
לפרטים נוספים והרשמה, לחצו כאן. לעמוד האינסטגרם של המרכז, לחצו כאן.

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.