הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הזמר והיוצר מוריס משה קבסה בהופעה חיה במרכז תרבות אניס בתל אביב, יום שישי ה-22.9

צילומים: צילום: שי לוי
צילומים: צילום: שי לוי

מוריס, שם הבמה של הזמר והיוצר משה קבסה, הוא זמר ויוצר סול אנדלוסי. את משה קבסה הכרנו בעונה השלישית של התוכנית אקס פקטור, בה הוא הרשים את השופטים והקהל בקול העוצמתי והמיוחד שלו. אז השופט עברי לידר המליץ לו ללכת ולדייק את עצמו מוזיקלית ואכן כך עשה מוריס. הוא הופיע עם להקות אירועים בכל העולם ובמקביל עבד על חומרים מקוריים משלו. בקורונה, כשכל העולם עצר מלכת, הוא פתח את החלון בביתו והתחיל לשיר לרחוב. במקרה עברה ברחוב כתבת חדשות 12 ובערב התפרסמה עליו כתבה בחדשות ומשם זה גדל לערב הופעות אינטימי אצלו בסלון.

עכשיו מוריס ממציא את עצמו מחדש ועם סינגל הבכורה שלו יוצא לדרך חדשה! הקול שלו משלב גוונים ייחודיים של סוליות ואתניות כשההפקה המוזיקלית זורקת הישר למוזיקה המרוקאית הים תיכונית האותנטית של פעם.

ההופעה תתקיים ביום שישי ה-22.9 במרכז תרבות אניס, פעמונית 9, תל אביב. בית הקפה ייפתח בשעה 10:30, והאירוע יחל בשעה 11:30. הכניסה בעלות של 15 ש"ח. ניתן לרכוש כרטיסים כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה