אימוני יוגה בשקיעה מתקיימים בחוף תל ברוך, תל אביב. האימונים מציעים הזדמנות לפתוח את הגוף והלב וליהנות מחווית יוגה באוויר הפתוח מול הים. במהלך השיעור, משלבים תרגילי גמישות, כח ויציבה, ומתחזקים ומתארכים עם הנשימה. האימון מתאים לכל הרמות, ואין צורך בניסיון מוקדם.
האימונים מתקיימים בימי שלישי במהלך ספטמבר, משעה 18:00 עד 19:00. מחיר אימון בודד הוא 40 ש"ח, וכרטיסיה של ארבעה אימונים עולה 135 ש"ח. יש להביא מזרן אישי ובקבוק מים רב פעמי.
להרשמה, ניתן לבקר באתר www.coing.co/TLV_TelBaruch_classes/99752. מקום המפגש הוא מרכז קהילתי חוף תל ברוך, שנמצא ברחוב ארצי יצחק 34, תל אביב. לפרטים נוספים, ניתן לשלוח הודעה לורד פליטמן במספר 054-5995159.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה













אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.