הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שיעור נסיון בסטודיו Barre - T בתל אביב: שילוב של עולם הבלט והפילאטיס בעולם הכושר

צילומים: צולם על ידי גל כנען
צילומים: צולם על ידי גל כנען

המקום בו עולם הבלט והפילאטיס נכנסים אל תוך עולם הכושר בשילוב של עבודת כוח וסיבולת. ממש לא לרקדניות בלבד! אימון עם אנרגיה גבוהה, מוסיקה סופר כיפית, עבודת FULL BODY המשלבת בתוכה עבודת חיזוק, כוח וחיטוב לצד תנועות ומנחים מעולם הבלט והפילאטיס. הרגליים ישרפו, הבטן תעבוד, הידיים יתחזקו ואתן תצאו מרחפות.

המאמנת שלנו, אריאל, בת 25 מתל אביב. מדריכת פילאטיס מזרן מכשירים ושיעורי סטודיו. מאז ומתמיד עסקתי בתחום התנועה והכושר, התמכרתי לתחושה של הגוף אחרי אימון - משוחרר יותר, מחוזק יותר, בריא יותר. בחרתי להתמקצע וללמוד לעמוק את התחומים השונים - התאהבתי במקצוע ובהדרכה!

השיעורים שלי עובדים על גמישות, חיזוק שרירי הגוף והליבה ונשימה תוך תנועה רציפה ומגוונת, ושימוש באביזרים שונים! תוך התבססות על רפרטואר של ג׳וזף פילאטיס, שמטרתו לחזק את שרירי הליבה, יציבה והגוף.

מזמינה אתכן להגיע לשיעורים ולהרגיש על עצמכן את התחושה המופלאה הזו!

לפרטים והרשמה לחצו כאן

לשאלות ובירורים אפשר לפנות אלינו גם בוואצפ- לחצו כאן

לקבוצת הוואצאפ של בית תמי לחצו כאן

לעמוד הפייסבוק שלנו לחצו כאן

לעמוד האינסטגרם שלנו לחצו כאן

לפרטים נוספים ניתן לפנות למייל hugim@btami.co.il



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה