סינמטוקיו בסינמטק תל אביב מציג: הקרנת הסרט היפני 'סוזומה' - סיפור ההתבגרות של גיבורה בת 17 באזורים מוכי אסון, 28.9.2023

מועדון האנימה החודשי של סינמטק תל אביב וארגון מנגה ואנימה ישראל (אמא"י) מציגים סרט אנימה נבחר מדי חודש. ב-28.9 יוקרן הסרט סוזומה - סיפור ההתבגרות של סוזומה הגיבורה בת ה-17 באזורים מוכי אסון ברחבי יפן כשהיכרות מקרית תשנה את חייה. היא פוגשת באדם צעיר שאומר לה: "אני מחפש דלת". כוונתו היא לדלת העומדת יחידה בין כל ההריסות, כאילו הייתה חסינה מהחורבן המתחולל סביבה. אחרי שהיא מסובבת את הידית, דלתות מתחילות להיפתח אחת אחרי השנייה בכל רחבי יפן ואז משתחרר הרס על כל מי שבסביבה. סוזומה יודעת כי היא חייבת לסגור את הדלתות כדי למנוע הרס נוסף.
הסרט מיועד לגיל 18 ומעלה והמקומות מוגבלים. הרכישה מתבצעת מראש בלבד. ניתן לרכוש כרטיסים במחיר מוזל של 25 ₪ (במקום 40 ₪) באמצעות הזנת מספר תעודת הזהות. להזמנות, ניתן להתקשר למספר 6876*.
למידע נוסף, ניתן להוריד את אפליקציית דיגיטל.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.