הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סדנת מיומנויות לקראת זוגיות לנשים בתל אביב: יחידת הצעירים ועמותת אפי-אספרגר ישראל מזמינים לסדנה מיועדת לנשים עם קושי חברתי, חרדה חברתית ואוטיזם

יחידת הצעירים ועמותת אפי-אספרגר ישראל מזמינים את הנשים לעבוד על נושא הזוגיות בחייהן. הסדנה מיועדת לגיל 35-18 ומכוונת לנשים עם קושי חברתי, חרדה חברתית ואוטיזם (אספרגר) שרוצות לייצר זוגיות ולמי שכבר היתה או נמצאת כרגע במערכת יחסים ומעוניינת לשפר את כישוריה בתחום.

במהלך הסדנה, המשתתפות יעסקו ויתרגלו מיומנויות הנחוצות לזוגיות, ילמדו על דפוסי התקשורת שלהן, יתנסו בשינוי דרכי התקשורת בתוך מסגרת בטוחה, ויתרגלו אמפתיה, סקרנות לאחר, לעצמי ועוד.

מספר המקומות בסדנה מוגבל ותינתן קדימות לתושבות תל אביב-יפו. לפרטים נוספים והרשמה, ניתן להיכנס לטופס ההרשמה.

לשאלות ופניות בנושא הסדנה ניתן ליצור קשר עם ליעד יהב במייל kehila.effie@asperger.org.il או עם נוי צברי אחראית נגישות מטעם יחידת הצעירים של עיריית תל אביב יפו zabari_n@mail.tel-aviv.gov.il.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה