הצגה "ביחדנס - דווקא עכשיו" במרכז קהילתי הגר"א בתל אביב: סאטירה מקורית על ההוויה הישראלית, אירוע מוקומנטרי אינטראקטיבי וסדנה רוחנית - 22.9.23
ביום שישי ה-22.9.23, בשעה 13:00, יתקיים במרכז קהילתי הגר"א בתל אביב הצגה בשם "ביחדנס - דווקא עכשיו". הצגה זו היא סאטירה מקורית על ההוויה הישראלית הלוחמנית והרוחניקיות המודרנית. האירוע הוא מוקומנטרי אינטראקטיבי, העוסק בחיכוכים בחברה הישראלית.
בתקופה של שיסוי, ניכור, שנאה, פילוג ופירוד - הגיע הזמן למצוא את הדרך להיות שוב יחד. סדנה רוחנית לקבלת האחר ואהבת חינם יוצאת משליטה כשהגורו לא מגיעה. משתתפיה נותרים עם סגניתה השנויה במחלוקת, מול רצף אירועים אבסורדי וסוף ידוע מראש.
הפקה זו הופקה בפסטיבל עכו לתיאטרון אחר. זוהי הזמנה לקחת חלק ב"הצדנה" (הצגה שהיא גם סדנה). הזדמנות חד פעמית שאסור לפספס! בימוי ויצירה: שחף ברגר. משתתפים: אתי וקנין סובר, שחף ברגר, רן דואני, בר גול.
מחיר כרטיס: 80 ש"ח. ניתן לרכוש כרטיסים כאן. תושבי נוה שאנן: כרטיסים חינם ברישום מוקדם (מס' כרטיסים מסוג זה מוגבל. כל הקודם זוכה).
חניה: בכחול לבן. חניונים קרובים: חניון הרציפים ברח' סלומון והחניון ברח' איילת השחר. תחבורה ציבורית: כל הקווים המגיעים לצומת המסגר.
נגישות: מעלית ליד מדרגות הכניסה למבנה. שירותי נכים. מערכות עזר ללקויי ראייה ולעיוורים (STEPHEAR) וללקויי וכבדי שמיעה (אינפרא). לצורך שימוש במערכות העזר יש לפנות למזכירות כרבע שעה לפני תחילת ההרצאה.
צילומים:סטודיו ברמן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.