הקרנת הסרט "אם זה נגמר", זוכה פרס אופיר לסרט התעודי של שנת 2023, במרכז הקהילה אריק איינשטיין בתל אביב, ביום ה-17 לאוקטובר 2023

ביום ה-17 לאוקטובר 2023, בשעה 19:30, יתקיים במרכז הקהילה אריק איינשטיין בתל אביב הקרנת הסרט "אם זה נגמר", זוכה פרס אופיר לסרט התעודי של שנת 2023. הסרט מספר את סיפורה הטרגי של ענבל פרלמוטר - אמנית צעירה וסולנית להקת המכשפות שנהרגה בטרם עת.
הסרט חושף לראשונה את יומניה האישיים, קטעי ארכיון נדירים, ומפגשים אינטימיים עם מי שהיו הקרובים אליה ביותר. "אם זה נגמר" צולל אל נפשה של יוצרת פורצת דרך שצללה לתהומות והותירה חותם על המוזיקה והתרבות בישראל.
לאחר ההקרנה יערך שיח עם אחת מיוצרות הסרט, אביגיל שפרבר. הכניסה לאירוע בתשלום, עלות הכרטיס היא 20 ש"ח. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלינו בטלפון 03-724-7910. לרישום לאירוע לחצו כאן.
צילומים:צילום: רונן ללנה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.