הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פרויקט "טוק דוק יפו": יצירת סרטים דוקומנטריים קצרים בהנחיית תומר היימן, מפגש חשיפה ב-27 באוקטובר 2023

צילומים: Mari Laukkanen
צילומים: Mari Laukkanen

הפרויקט "טוק דוק יפו" מזמין את הציבור להשתתף ביצירת סרטים דוקומנטריים קצרים המספרים את סיפורי יפו. התהליך מתחיל במפגש חשיפה בהובלת תומר היימן, שבו יוצגו כל הפרטים הקטנים של הפרויקט. לאחר מכן, יתקיימו פגישות אישיות עם המשתתפים שנבחרו, ויחד יקבעו לו"ז שמבוסס על פגישה שבועית עד ליצירת הסרט.

התהליך מיועד לגיל 18 ומעלה, ומתאים לאנשים שרוצים לספר סיפור, אוהבים לצלם, יוצרים ברשת, חולמים לביים, יודעים לערוך, או פשוט רוצים לקחת חלק ביצירה משותפת שכולה גאווה יפואית. ההכשרה ללא עלות וכל סרט יקבל תקציב הפקה סמלי.

המפגש הראשון יתקיים ביום שישי, ה-27 באוקטובר 2023, בשעה 10:00 בבוקר. מספר המקומות מוגבל, ולכן מומלץ להירשם מראש. ניתן להגיע למקום באמצעות תחבורה ציבורית או ברכב, עם מקומות חניה זמינים באזור.

להרשמה, לחצו כאן. למידע נוסף, ניתן לבקר בדף האינסטגרם או בדף הפייסבוק של מרכז תרבות אניס.



צילומים:צילום: Mari Laukkanen

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה