הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סטודנטים באוניברסיטת תל אביב יתרמו דם למד"א ביום שני ה-23 באוקטובר, במסגרת פעילות חברתית של מותג הגלידות בן & ג'ריס ישראל

צילום: אוניברסיטת תל אביב צילום יחצ
צילום: אוניברסיטת תל אביב צילום יחצ

ביום שני ה-23 באוקטובר, סטודנטים באוניברסיטת תל אביב יתרמו דם לשירותי הדם של מגן דוד אדום (מד"א). עמדת תרומת דם של מד"א תוצב באוניברסיטה בין השעות 10:00-14:00. הפעילות מתבצעת באורח חריג בשל החוסר הגדול במנות דם שמורגש במד"א.

מותג הגלידות בן & ג'ריס ישראל החליט לערוך פעילות חברתית יחד עם מד"א, במטרה לתרום דם למאגרי מד"א בישראל, המתריעים מפני מחסור חמור במנות דם מכל סוגי הדם, ובייחוד מנות מסוג O.

במסגרת הפעילות, תוצב עמדת תרומה של מד"א בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב. בנוסף, חברת בן & ג'ריס תציב דוכני חלוקה של החברה לצד עמדות לתרומות דם באזורים מרכזיים בהם נמצאים תורמים, כמו: אוניברסיטאות, מכללות, קניונים, מרכזי קניות ובילוי ועוד. כל מי שיתרום דם יקבל גלידה במבחר טעמים שונים.

מד"א קורא לציבור לתרום דם בעמדות התרמות הדם הנוספות שיוצבו בקניונים, בתחנות מד"א השונות ובמקומות ציבוריים ברחבי הארץ. מידע על מיקום עמדות התרמות דם ניתן למצוא באתר האינטרנט של מד"א בכתובת או בטלפון 03-5300400.


עמדות תרומת דם צילום אסף לב
קרדיט תמונה: עמדות תרומת דם צילום אסף לב
עמדות מדא לתרומות דם צילום יחצ
קרדיט תמונה: עמדות מדא לתרומות דם צילום יחצ
אוניברסיטת תל אביב צילום יחצ
קרדיט תמונה: אוניברסיטת תל אביב צילום יחצ

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה