הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

דוחים את הארנונה בתל אביב! עיריית תל אביב-יפו מחליטה לדחות את מועד תשלום הארנונה לחודשים נובמבר-דצמבר 2023 ללא ריבית, במטרה להקל על תושבי העיר בימים קשים

מערכת האתר

עיריית תל אביב-יפו החליטה להקל על תושביה ולדחות את מועד תשלום הארנונה לחודשים נובמבר-דצמבר 2023, ללא ריבית. ההחלטה נקבעה בעקבות הלחימה המתמשכת, ומטרתה להקל על תושבי העיר בימים קשים אלה. זו הפעם הראשונה בה העירייה דוחה את תשלום הארנונה למגורים.

ראש עיריית תל אביב-יפו, רון חולדאי, הגיב להחלטה ואמר: "אלה ימים קשים לכולנו. כולנו באי וודאות. רבים ורבות בדאגה כלכלית. מול האבל והחירום הנושא נדחק הצידה, אך הדאגה לגיטימית ומהותית. לכן, החלטנו בעירייה על דחיית מועד תשלום הארנונה לחודשים נובמבר-דצמבר 2023 ללא ריבית, לכלל תושבי ותושבות העיר וכן לעסקים המחויבים בארנונה. מה שאומר שאפשר יהיה לשלם את הארנונה ללא ריבית או הצמדה עד 31.12.23."

בעלי הוראות קבע המעוניינים לדחות את מועד התשלום לחודשים נובמבר- דצמבר, יוכלו לפנות למרכז השירות הטלפוני בטלפון 3013* לא יאוחר מ-20.11.2023. פרטים לגבי הזכאים לדחיית מועד התשלום ניתן למצוא באתר העירייה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה