הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סדנת רוקחות טבעית מצמחי מרפא תפתח בגן התקווה בתל אביב: למידה על שמני תשרית, תמרוקים מפנקים, הכנת טינקטורות וארון התרופות הביתי

מערכת האתר
תמונת אילוסטרציה
תמונת אילוסטרציה

בתאריך 25.12 תתקיים סדנת שמני תשרית, שבה ילמדו להכין שמן תשרית באופן מסורתי מצמחי מרפא שונים. נלמד על הסגולות השונות של הצמחים וכיצד ניתן למצות אותם ולשלב את השמנים להעשרת התזונה והטיפוח ביום יום.

בתאריך 1.1 תתקיים סדנת תמרוקים מפנקים, בה ילמדו כיצד להכין מוצרי קוסמטיקה טבעיים. נכין קרם הזנה לפנים ותמרוקים נוספים.

בתאריך 8.1 ילמדו להכין טינקטורות - מיצוי אלכוהולי מצמחי מרפא לבליעה ולשימוש חיצוני. נזקק הידרוסול מצמחים מהגינה ללא מזקקה.

בתאריך 15.1 ילמדו משחה לריפוי העור וסירופ לעזרה ראשונה בעת מחלה, על בסיס השמנים שהכנו.

המנחה היא ליטל שניצר, מטפלת באמצעות פרחי באך ורוקחות טבעית, סטודנטית לנטורופתיה וצמחי מרפא שנה שלישית.

כל מפגש אורך כשעה וחצי. המפגשים יתקיימו בימי ראשון, בשעה 19:30, בגן התקווה, ורד 7, תל אביב. העלות היא 300 ש"ח לתושב ת"א.

להרשמה >



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה