תושבי תל אביב מוזמנים להצטרף לספירת הציפורים הגדולה בתל אביב-יפו: הזדמנות לתרום למחקר ושמירה על הטבע, 15-31 בינואר

בין התאריכים 15 ל-31 בינואר, יתקיים פרויקט "ספירת הציפורים הגדולה" בתל אביב-יפו. הפרויקט מזמין את תושבי העיר לצאת מהבית ולספור את הציפורים בסביבתם, תוך תרומה למחקר ושמירה על הטבע.
למי שרוצה לתרום אך אינו מכיר מספיק ציפורים או אינו בטוח כיצד לדווח, המרכז הקהילתי בת ציון מציע הדרכת הכנה מיוחדת. ההדרכה תעביר ענת גל, ובמהלכה יוכרו הפרויקט והציפורים המקומיות, ישומשו מגדירים ואפליקציה עולמית לדיווח תצפיות, כדי שהמשתתפים יוכלו להיות עצמאיים בספירה בשטח.
להרשמה ופרטים נוספים: לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.