מגדל האשפוז במרכז הרפואי איכילוב בתל אביב יואר הערב בכתום לציון יום ההולדת הראשון של כפיר ביבס החטוף

מגדל האשפוז במרכז הרפואי איכילוב בתל אביב יואר הערב ולמשך יממה שלמה בצבע כתום, כדי להזכיר לציבור את יום הולדתו של כפיר ביבס. כפיר, שיחגוג מחר את יום ההולדת הראשון שלו בשבי, הוא סימן למאבק שעדיין נמשך.
רופאי הילדים בבית החולים דנה דואק מביעים תקווה לשובו של כפיר ושאר החטופים, ומבטיחים לקבלם בחום ולהעניק להם את הטיפול הטוב ביותר. פרופ' דרור מנדל, מנהל בית החולים דנה דואק לילדים, ופרופ' רונית לובצקי, מנהלת מחלקת ילדים, מביעים את תקוותם לשיבה המהירה של כל החטופים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.