הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בבית החולים ליס בתל אביב הושקה מרפאת "ליבי איתך" על שם ליבי כהן מגורי, שנרצחה בטבח ה-7/10 לליווי רגשי לנשים הרות ולאחר לידה בבית החולים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית חולים ליס ליולדות ונשים
צילום מתוך דף הפייסבוק בית חולים ליס ליולדות ונשים

בבית החולים ליס בתל אביב-יפו הושקה היום מרפאת "ליבי איתך", המיועדת לליווי רגשי של נשים הרות ולאחר לידה. המרפאה נקראת על שם ליבי כהן מגורי, שנרצחה בטבח ה-7/10. הטקס המרגש נערך בנוכחות משפחתה של ליבי, כולל אמה, אחותה, אחיה, ופרופ' יריב יוגב, מנהל בית החולים ליס, ובן זוגה של האם.

פרופ' רוני גמזו, אמר בטקס: "בית החולים נמצא באבל ובאובדן יחד איתכם. אנחנו משפחה. היכולת לחבר אותנו לארוע הזה באופן פיסי, ולא רק רגשי הוא הכבוד שלנו."

פרופ' יוגב הוסיף: "אנחנו גאים בעבודה המופלאה של המרפאה. זו דרך ראויה ומתאימה להנציח את ליבי שהיתה תמיד קשובה לאחר. לא יכולנו למצוא משהו יותר נכון וטוב שמבטא את האופי שלה."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה