הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מרכז קהילתי חדש ומשודרג "מגיד" בשדרות נורדאו 63 בתל אביב ייחנך ביום שלישי 20/2 במהלך האירוע ייוצגו דוכני בוטיק של עסקים מהעוטף ומפונים, הופעה של הרכב מוזיקלי , ויריד הסבתות של בומרנג, שבו יוצעו צעצועים יד שנייה ששוקמו על ידי הסבתות

מערכת האתר
צילומים: טלי בר לבב
צילומים: טלי בר לבב

ביום 20 בפברואר 2024, בין השעות 17:30 ל-19:00, יתקיים אירוע ההשקה החגיגי של מרכז קהילתי מגיד החדש בתל אביב-יפו. האירוע יתקיים במעמד ראש העיר, רון חולדאי, ויכלול מגוון פעילויות ודוכנים.

הכניסה לאירוע היא חינם, והוא יתקיים במרכז הקהילתי מגיד, הממוקם בשדרות נורדאו 63, תל אביב-יפו. למידע נוסף והצגת המיקום על גבי מפה, ניתן לבקר באתר העירייה.

במהלך האירוע יתקיים טקס גזירת סרט, דוכני בוטיק של עסקים מהעוטף ומפונים, הופעה של הרכב מוזיקלי על במה חיצונית, ויריד הסבתות של בומרנג, שבו יוצעו צעצועים יד שנייה ששוקמו על ידי הסבתות המתנדבות במסגרת הפרויקט.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה