הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גנב אופנוע מותנע בתל אביב לעיני הבעלים

מערכת האתר
דוברות המשטרה
דוברות המשטרה

שוטרי תחנת לב תל אביב עצרו חשוד שגנב אופנוע מותנע ברחוב קרליבך בתל אביב לעיני בעליו. באירוע שהתרחש אתמול (27.2.24) לפנות בוקר, שוטרים שהיו בפעילות ברחוב קרליבך הבחינו בחשוד נוסע על המדרכה על אופנוע ללא קסדה. למרות שהשוטר הורה לחשוד לעצור, החשוד המשיך בנהיגה פרועה עד שנעצר על ידי שוטרים ברחוב סמוך.

על פי החשד, החשוד ניצל את המצב שבו בעל האופנוע שיצא ממועדון ברחוב קרליבך, התניע את האופנוע ועמד בסמוך לו, ואז עלה על האופנוע ונמלט עימו כדי לגנוב אותו. החשוד נהג ללא רשיון נהיגה, בנסיעה פרועה על המדרכה, לא נענה לקריאות השוטר לעצור את האופנוע, ומסכן את חיי הולכי הרגל והשוטר שעמדו על המדרכה.

לאחר המרדף, שוטרי תחנת לב תל אביב סרקו את המקום ועצרו את החשוד לחקירה בתחנה. מעצרו הוארך אתמול בבית המשפט השלום בתל אביב והיום יובא להארכת מעצר נוספת.





צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה